Testimonials

Ik heb gedurende een jaar therapie gehad bij Julie in verband met problemen op gebied van verlies en relaties. Ik voelde me op m’n gemak bij haar en keek uit naar onze sessies. Ze is heel empatisch en gebruikt verschillende technieken, maar ik voelde vooral dat ze echt bij me was tijdens onze sessies. Ze accepteerde mij onvoorwaardelijk en dit gaf mij de mogelijkheid om te groeien tijdens onze sessies. Ze heeft me ook uitgedaagd op manieren die ik nooit eerder had meegemaakt.

-Caroline

Julie’s zachte maar tegelijkertijd assertieve stijl van counseling faciliteert echt een betekenisvolle en inzichtelijke reflectie op jezelf. Bij haar ben jij zelf degene die bij conclusies komt, en dit maken de realisaties des te meer betekenisvol. Zonder al te cliche te willen klinken, ik zou niet zijn waar ik vandaag ben zonder het zelfvertrouwen die ik tijdens onze sessies heb opgebouwd. Julie heeft me geholpen om mijn pad te visualiseren en nu leef ik doelbewust.

-Erik

Ik kwam bij Julie in de praktijk omdat ik een betere relatie met mijn ouders wilde opbouwen. Ik had enkele jaren weinig tot geen contact met ze gehad omdat mijn moeder schizofreen is, maar onbehandeld bleef. Hierdoor was de omgang met mijn ouders vanaf jongs af aan zeer problematisch. Op de een of andere manier weet Julie op zachte wijze precies de juiste knoppen in te drukken. Ze motiveert en stelt vragen op een hele effectieve wijze. Tot mijn eigen verbazing nam ik binnen enkele weken van onze gesprekken uit eigen beweging contact op met mijn vader. Julie heeft me geleerd hoe ik mijn persoonlijke situatie kon leren accepteren, maar ook hoe grenzen te stellen om omgang ook voor mezelf hanteerbaar te houden. Bovendien heeft ze mij in contact gebracht met een aantal organisaties die mij effectief verder konden helpen met leven met een familielid met een geestesziekte. De kracht die ik opdeed uit onze sessies heb ik kunnen benutten om bijvoorbeeld eindelijk te zorgen dat mijn moeder passende hulp kreeg en ook om nu voor mijzelf psychotherapie te volgen die ik succesvol heb afgerond. Nu, twee jaar verder, kan ik oprecht zeggen dat het heel goed met me gaat en dat Julie daar de voorzet voor gegeven heeft.

S.

Ik wil je heel graag bedanken voor je tijd, je kalme aanwezigheid en voor alles wat je doet. Door met jou te praten, heb ik allemaal verborgen kanten van mezelf kunnen ontdekken.

-Maria

Julie heeft me geholpen om zaken anders te bekijken dan ik eerst deed, simpelweg door dingen door te spreken met echte betrokkenheid en welwillendheid. Dit opende voor mij nieuwe en positievere perspectieven op alles, ondanks de aarzelingen die ik had. Boven alles, kreeg ik bij haar het gevoel alsof ze echt naar me luisterde, en gaf me het vertrouwen dat ze me kon begrijpen en helpen, zonder mij te doen voelen alsof mijn ervaring banaal of te simpel waren om counseling voor nodig te hebben. Ik waardeer echt de tijd waarin we samen dingen hebben uitgewerkt, en zou haar zonder twijfel aanraden.

-D.