Praktische informatie

Sessies

Tijdens de eerste afspraak kun je me vertellen waarom je hulp zoekt. Hierna bekijken we samen wat jouw counselingdoelen zijn. Je hoeft voor deze sessie niks voor te bereiden. Ik begeleid je met behulp van gerichte vragen. Tijdens deze sessie leg ik ook verder uit wat counseling precies inhoudt en wat jij eruit kan halen. In de loop van de weken die volgen, beoordelen we altijd hoe de voortgang gaat met betrekking tot de doelen die we hebben opgesteld en ook of je tevreden bent met de counselingsessies. Tijdens de sessies richten we ons 100% op jou; het is jouw tijd, dus als je vragen hebt of ergens mee zit, kan je altijd alles met me bespreken. De meeste sessies bestaan uit praten, maar we kunnen ook gebruik maken van bepaalde ademhalings- of andere (fysieke) oefeningen.

Kosten

Sessie van 50 minuten: 95,- Euro

Sessie van 60 minuten: 120,- Euro

Sessie van 90 minuten: 180,- Euro

De duur van de sessies wordt van te voren afgesproken en de kosten zijn inclusief eventuele BTW.

Potentiële cliënten kunnen gebruik maken van een gratis telefonisch consult van 15 minuten. Zo krijg je de mogelijkheid om mij te leren kennen en meer over counseling te weten te komen. Als je twijfelt of counseling iets voor jou is, is dit een goede gelegenheid om uit te zoeken wat counseling voor jou zou kunnen betekenen. De eerste afspraak moet contant afgerekend worden. Daarna kunnen alternatieve betaalopties besproken worden (contant/overschrijven/maandelijkse factuur).

Afspraken die minder dan 24 uur vantevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht. Mocht het zo zijn dat de kosten van de sessies meer zijn dan je kunt betalen, kun je me dat laten weten zodat we samen een goede oplossing kunnen vinden.

Vergoeding door verzekeraar

Afhangende van jouw verzekeringsovereenkomst kan een deel van of de gehele kosten worden vergoed door de verzekering. Hieronder staan de gegevens die je mogelijk nodig hebt om voor vergoeding in aanmerking te komen. Op de website van Zorgwijzer staat een overzicht van vergoedingen voor counseling per verzekeraar.

Geregistreerd lid Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors, lidnummer 117596

Registertherapeut BCZ® , licentienummer 301405R

KvK Amsterdam: 34279443

BTW: NL181486994B01